Shoptip Natuurlijke beauty

Shoptip Natuurlijke beauty

Make-up, showergels, haarproducten, nagelvijlen, maskertjes? Wij vrouwen houden van beauty en alles wat met beauty te maken heeft. Heerlijk een momentje voor jezelf, optutten en je goed voelen. Ook het shoppen voor beauty is voor menig vrouw een uitje. Ook zijn we altijd goed natuurlijk bezig. En deze twee zijn goed te combineren. Natuurlijke beautyproducten nemen de laatste jaren de markt over. Er goed uit zien op natuurlijke basis is natuurlijk wat we het liefst willen. Goed voor jezelf, goed voor de natuur.

Natuurlijke producten
Bijna alle beautyproducten zijn er in natuurlijke varianten te vinden. Van huidverzorging tot make-up. Let er wel op er zijn veel verschillende verklaringen voor natuurlijke producten. Volgens de ene producent is iets natuurlijk wanneer er geen toegevoegde kunstmatige stoffen aan een product zijn toegevoegd, terwijl voor een andere producent alles 100% natuurlijk moet zijn. Wanneer je jouw beautystash wilt veranderen naar natuurlijke producten let dan altijd goed op wat dit per product inhoud.

Winkels
In veel verschillende winkels zijn natuurlijke beautyproducten verkrijgbaar. Bij de meeste drogisterijen zijn er wel bepaalde schappen met natuurlijke beautyproducten. Daarnaast zijn er ook winkelketens die bekend staan om natuurlijke producten. Winkels als Lush, die naast natuurlijk ook nog vaak dierproefvrij en veganistische producten verkoopt, De Tuinen en Yves Rocher staan bekend om hun grote assortiment aan natuurlijke producten.

Prijzen
Vaak wordt gedacht dat natuurlijke producten veel duurder zijn dan de normale drogisterijmerken. Dit hoeft in veel gevallen niet uit te maken. Er zijn duurdere natuurlijke merken, maak ook budgetmerken verkopen vaak natuurlijke beautyproducten.Dus dames, op zoek naar nieuwe beauty en verzorgingsproducten? Er zijn genoeg mogelijkheden voor producten, prijzen en winkels.

2 comments

Post your comment