Originele cadeaus

koffie

Originele cadeaus

Wie tegenwoordig op internet zoekt naar een origineel cadeau, komt al gauw uit op websites met hun vele gadgets. Vaak betaal je dan veel voor weinig. Gelukkig zijn er nog meer keuzes.

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie
Stel eens een koffiepakket samen bij een speciaalzaak. In zo’n speciaalzaak zijn alle producten al perfect op elkaar afgestemd dus je hoeft niets zelf te bedenken. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen welke producten je in je pakket wilt hebben.

Vooral bij de echte koffieverslaafden zal dit cadeau in de smaak vallen. Maar ook bij de gewone liefhebber zal dit cadeau goed doen. Je geeft iemand namelijk niet zomaar een pakje koffie. Nee, je geeft ze een moment. Een moment van even zitten en genieten. Wie zou daar nu niet blij mee zijn?

De tuin van A. Vogel
Nog zo’n moment wat je cadeau kunt doen. De tuin van A. Vogel is het hele jaar open en je kunt het gratis bezoeken. Er zijn allerlei leuke dingen te beleven.

Zo kun je een wandeling maken op je blote voeten. Je loopt dan over het blote voeten pad waardoor je allemaal verschillende dingen zult voelen aan je voeten. Hoe zou het voelen om over munt blaadjes te lopen?

Je kunt ook gezellig samen je kruidenthee samenstellen. Je kunt dan kiezen uit de verschillende kruiden die jullie zelf zullen plukken. Daarna wordt er thee van gemaakt en genieten maar.

Ondanks dat de tuin het hele jaar geopend is, kunnen deze activiteiten maar voor een bepaalde periode gedaan worden. Kijk dus eerst op de website wanneer je er terecht kunt voordat je dit aan iemand cadeau doet.

Post your comment