Origineel met taal

Origineel met taal

Wil je iemand graag een uniek cadeau geven die dol is op taal? Wellicht dat dan de hebshop van ‘Dit is Derks’ aantrekkelijk genoeg is voor een origineel cadeau. Hier kun je terecht voor onder andere gedichten en tekeningen in de vorm van poëzieposters. Waar kom je dit nu tegen? Nergens toch?

De kracht van poëzie en illustraties
Taal is een krachtig instrument waarmee je bijzondere verhalen kunt vertalen. Door dit aan te vullen met mooie tekening, krijgen de verhalen nog meer karakter. Een kleurrijke poster, voorzien van een illustratie en gedicht, is dan ook een leuk cadeau om aan iemand te geven.

Unieke posters om op te hangen
Het leuke aan de posters van ‘Dit is Derks’ is dat je ze overal kunt ophangen. De slaapkamer is bijvoorbeeld een ideale bestemming, maar ook het toilet of wellicht een klaslokaal voor een juf of meester behoren tot de mogelijkheden. Ze geven een kamer of gebouw net een andere uitstraling. Bovendien spat de vrolijkheid er bij de posters vanaf.

Hoe groot zijn de posters?
De posters die je bestelt bij ‘Dit is Derks’, worden geleverd in de afmetingen 60 x 60 centimeter of 60 x 80 centimeter. Ze worden afgedrukt op fotopapier en netjes bij je afgeleverd in een kartonnen koker. Woon je in de buurt van Ede? Dan kun je de poster ook persoonlijk komen ophalen of thuis laten bezorgen.

Vind een mooie poster in de hebshop
Neem zeker eens een kijkje op ditisderks.nl en vind hier de leukste poëzieposters met originele gedichten en tekeningen. Maak een keuze, haal de poster op of laat deze thuisbezorgen. Je zult hier iemand zeker een groot plezier mee doen.

Post your comment