Mooie vakantielanden waar je niet zomaar aan denkt

ijsland

Mooie vakantielanden waar je niet zomaar aan denkt

Er zijn zoveel mooie bestemmingen waar je niet zomaar aan denkt tijdens het plannen van de vakantie. Deze bestemmingen zijn maximaal 4 uur vliegen en zeker een bezoek waard!

Israël

Israël is een geweldig mooi land en biedt tal van mogelijkheden. Zo kun je er, ook in de winter, een heerlijke strandvakantie beleven. Ook een bezoek aan Jerusalem en Tel Aviv is erg mooi. In Jerusalem kun je de route bewandelen die Jezus Christus heeft gelopen naar zijn kruisiging. Israël klinkt misschien als een gevaarlijk land, toch valt dat reuze mee. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft het advies ‘extra waakzaamheid betrachten’, sommige gebieden kun je daarom beter vermijden, maar de grote steden zijn wel veilig.

IJsland

IJsland is een Europese bestemming en slechts 3 uur vliegen, toch is dit land bij veel mensen onbekend. IJsland is erg mooi om een rondreis over het eiland te maken, maar ook een citytrip naar Reykjavik is zeker de moeite waard. Hoogtepunten van IJsland zijn: de natuur, het noorderlicht, vriendelijke mensen en de Blue Lagoon.

Gambia

Gambia is slecht vier uur vliegen, maar je komt direct in een andere wereld. Gambia is ideaal voor een All Inclusive zonvakantie in zowel de zomer als winter, maar ook als je meer natuur of cultuur wilt vinden. Zo kun je in Gambia ook op safari en leer je een hele andere cultuur kennen.

Post your comment