Ik zoek een leuke stedentrip!

Ik zoek een leuke stedentrip!

Is het tijd voor een korte vakantie of heb je deze maand wat meer te besteden? Boek dan eens een leuke stedentrip in het binnen- of buitenland! Heb je geen idee welke stad je leuk lijkt? Wellicht dat onze top 5 je daarbij kan helpen!

1. Parijs – Ontdek de stad van de romantiek

Natuurlijk staat Parijs met stip op nummer 1. Ben je hier nog nooit geweest? Parijs is een stad waar je je gewoonweg niet kunt vervelen, er is altijd wel iets te doen! Misschien kun je je partner wel een leuke verrassing aanbieden door een leuke stedentrip voor jullie samen te regelen. Met de Thalys ben je zo in het hartje centrum van Parijs.

2. Dublin – Maak kennis met een kleurrijke en gastvrije stad

Dublin ligt in Ierland en biedt volop mogelijkheden voor een onvergetelijke stedentrip. Het is niet alleen de stad van Guinnes, maar ook van de muziek en talloze andere verhalen. De stad heeft alle ingredi├źnten in zich voor een onvergetelijke stedentrip.

3. Warschau – Stad vol historie

Hoewel de hoofdstad van Polen misschien niet bekend staat als een stad voor een stedentrip, is het een aanrader om hier een aantal dagen door te brengen. Breng een bezoek aan de grote markt of maak een rustgevende wandeling door het Łazienkipark.

4. Stockholm – De mooiste stad van het noorden

De mooiste stad van Noord-Europa is ongetwijfeld Stockholm. De hoofdstad van Zweden heeft talloze straatjes waar je eindeloos kunt ronddolen. De ruime pleinen in de stad bieden volop mogelijkheden voor een terrasbezoek, uiteraard in de aangename zon.

5. Madrid – Het hart van Europa

Hoewel veel mensen naar Barcelona vertrekken voor een stedentrip, is Madrid net zo goed een aanrader. Deze moderne stad herbergt veel historische schatten. Bovendien is het de plek om voordelig uit eten te gaan!

Post your comment