Grote merken voor weinig geld!

Grote merken voor weinig geld!

De koopjes zijn alweer voorbij, maar dat wil niet zeggen dat we meer moeten gaan uitgeven. Merkkleding is vaak erg duur, onder het motto “kwaliteit, dat betaal je!”. Maar er zijn echt wel een paar leuke plekjes in België en Nederland waar kwaliteitskoopjes te vinden zijn!

Nederland
Rosada Fashion Outlet – Roosendaal
Dit outdoor shoppingcenter is een echte aanrader voor het hele gezin. Terwijl de oudjes gaan shoppen, kunnen de kinderen eventueel naar een leuke opvang op het domein zelf. Rosada heeft een heel divers gamma aan leuke winkels: Esprit, Body Shop, Vero Moda, Jack & Jones,Desigual… Er zijn echter ook gespecialiseerde winkels voor bijvoorbeeld lingerie en maatpakken. Honger? Geen probleem! De verschillende drank- en eetgelegenheden maken jouw shoppingtrip helemaal af!

Designer Outlet Roermond – Roermond
Deze outlet heeft een erg uitgebreid aanbod aan designermerken. 150 winkels en 200 merken, dat moet je gezien hebben! Kijk zeker uit naar hun leuke events zoals ‘Late Night Shopping’ en ‘VIP Shopping’. De moeite waard voor de echte fashion addicts onder ons! Ga ook eens op ontdekking in Roermond zelf en maak er een gezellig weekendje van onder vriendinnen of met het hele gezin.

België
Maasmechelen Village – Maasmechelen
Dit winkelparadijs ligt in hartje Limburg, vlakbij de grens met Nederland. Net zoals Rosada is het een outdoor shoppingcenter met tal van kleurrijke winkeltjes. Maasmechelen concentreert zich eerder op de grote designermerken zoals Gucci, Prada, G-Star,… Als je altijd al droomde van die prachtige designerjurk aan een zacht prijsje is dit de place to be!

 

Post your comment