De lekkerste geuren voor in huis

De lekkerste geuren voor in huis

Een leuke tip voor mensen die van lekkere geuren in huis houden zijn Scentchips. Dit zijn kleine kleurrijke waxchips die een heerlijke geur in huis verspreiden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een waxhouder, de Scentchips en een waxinelichtje.

Het samenstellen van jouw favoriete geur
Wat Scentchips zo uniek maakt, is dat je zelf je eigen geur kan samenstellen. Er is een uitgebreid aanbod aan Scentchips. Door verschillende geuren met elkaar de mengen creëer je een eigen unieke aroma. Voor mensen die het lastig vinden om geuren die bij elkaar passen uit te zoeken, staan combinaties op internet te vinden van geurtjes die goed samengaan.

Daarnaast heb je gegarandeerd een intensieve geur in huis, wat voor geurkaarsen vaak niet geldt. Bovendien zien Scentchips er erg gezellig uit in huis. Door ze in een glazen pot te bewaren staan ze ook nog eens mooi in het interieur.

Waar kun je ze kopen?
Deze Scentchips worden in de webshop en op verschillende verkooppunten, waaronder veel tuincentra, te koop aangeboden. Hier staan grote bakken vol met deze kleurrijke waxchips. Aan de zijkant zijn kleine kartonnen doosjes te vinden waar je jouw waxchips in kan verzamelen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een doosje van 8 Scentchips, dit kost 3,95 euro. Voor een lage prijs heb je elke dag een heerlijk ruikende kamer.

Ben je helemaal weg van de geuren van Scentchips? Dan is het ook de moeite waard om te kijken naar de lekkere zeepjes, geurstokjes en handcrèmes van Scentchips.

Post your comment