Cadeautje voor een vriend of vriendin

Cadeautje voor een vriend of vriendin

Vind je het ook zo lastig om een leuk cadeautje te vinden voor een vriend of vriendin? Veel mensen hebben al zo veel en zitten helemaal niet te wachten op spulletjes voor in huis, boeken enzovoorts. De laatste tijd doe ik het steeds vaker, ik geef een doe-cadeautje. We gaan gewoon samen iets leuks doen. Hieronder vind je enkele ideeën.

Lekker eten

Je kunt je vriend of vriendin meenemen naar een leuk restaurantje, maar het is natuurlijk wel leuk om iets bijzonders te doen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een high tea, high wine of high beer. Maar ook een uitgebreide chocolade-fondue kan erg leuk zijn voor een zoetekauw. Is je vriend(in) ziet zo een zoetekauw denk dan eens aan bijvoorbeeld tapas of kaasfondue.

Dagje weg

Een leuke actieve dag kan ook erg leuk zijn. Hierbij kun je denken aan karten, lasergamen, airsoften, skiën of indoor skydiven. Ook een dagje sauna kan erg in de smaak vallen. Daarnaast zijn er verschillende busmaatschappijen die dagtochten organiseren naar bijvoorbeeld Londen, Parijs of Winterberg.

Nachtje weg

Een hotel is de laatste tijd helemaal niet zo duur, er zijn namelijk zoveel aanbiedingen te vinden. Ga er eens een nachtje op uit, ga bijvoorbeeld stappen in Amsterdam of doe een drankje in Groningen.

Post your comment